woensdag 16 juni 2010

Schoolreis PLOPSALAND























Gisteren trokken we naar De Panne voor onze schoolreis. Enkele leerlingen waren er nog niet eerder geweest en voor velen was de treinreis ook iets wat eerder zeldzaam is. Alles verliep optimaal : geen regen, veel zon en wind, lekkere picknicks die met veel smaak werden verorberd, weinig volk en dus veel tijd om overal op te zitten. Op sommige attracties wel 10 x ! Er was zelfs nog tijd over om de Klusshow mee te pikken. Proficiat aan alle leerlingen voor hun voorbeeldige gedrag en aan de mama's en papa's die ervoor zorgden dat dit werkelijkheid werd !

Poppenkast L5-L6






Bedankt meester Hein en de leerlingen van L5-L6 ! Wij konden genieten van jullie mooie opvoering naar aanleiding van een opdracht voor taal en muzische vorming. Het vele werk en de stress vonden jullie wellicht niet fijn, maar de rest van de school heeft er enorm van genoten.

dinsdag 8 juni 2010

dinsdag 1 juni 2010

Tafeldiploma L2


Hicham, Maxime en Kars behaalden vandaag als eersten van L2 hun tafeldiploma ! Een dikke duim voor alle 3 ! De anderen moeten blijven oefenen, vooral de tafel van 6, 7 en 8 zijn de struikelblokken. De eindmeet is in zicht, dus nog even op je tandjes bijten, kanjers !