donderdag 30 juni 2011

Het groot vakantiespel en het touwtrektornooi!

Op de allerlaatste schooldag werd het groot vakantiespel gespeeld. De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar zorgden voor leuke opdrachten: een vakantiedansje verzinnen, prachtige papieren bloemen maken, een klein toneel bedenken, een heuse circusact verzorgen en een "baldoorgeefopdracht". Alle leerlingen, van 1ste tot 6de leerjaar, maakten veel plezier en stelden alles in het werk om met hun team te winnen. Tijdens het touwtrektornooi werden de spieren nog eens gespannen om het andere team over de streep te krijgen. Het was een sportieve voormiddag! Geniet van dit filmpje...

woensdag 29 juni 2011

Gezellig spelen

Op woensdag, 29 juni speelden we samen leuke gezelschapsspelletjes. Hier zie je enkele snapshots door de leerlingen zelf gemaakt.

maandag 27 juni 2011

Een leuke dag aan zee...

De laatste maandag van het schooljaar was er één die we niet gauw zullen vergeten. Het eerste en het tweede leerjaar en de zon maakten er een superdag van! We vertrokken met de bus aan school richting Oostduinkerke. Daar aangekomen genoten we van een frisdrankje en het zand. Nog even zonnecrème smeren en dan op weg! We wandelen langs en in het water, speelden met het zand en elkaar, zochten schelpen, vonden ook pluimen en vlinders, lachten en praatten wat af. Anneke was ook van de partij en hielp mij "de troepen" te begeleiden. De tocht leidde naar Nieuwpoort waar we in de school van het go onze boterhammetjes opaten. Daarna genoten we nog van een ijsje op het strand. Moe maar voldaan namen we terug plaats op de bus die ons dankzij Tom veilig terug in Bellegem bracht. Geniet mee van deze sfeerbeelden.